Miksi valita Kokkolan Meriaitat?

Tasokkaasti kalustettu majoitus 

Olet tulossa Kokkolaan työ tai lomamatkalle ja haluat toisen vaihtoehdon hotellimajoitukselle meriaitat tarjoavat juuri sitä.

Kansallisessa kaupunkipuistossa sijaitsevat mökit on laadukkaasti sisustettu ja varustelutaso on korkea. Aitat sijaitseva keskellä Kokkolan suosituimpien kohtaamispaikkojen vierestä. Meripuisto tarjoaa paljon ilmaisia aktiviteettejä niin turisteille kuin myös paikalliselle aina ulkokuntosalista grillauspaikkaan. Voit katsella omalta terassilta meripuistoa tai veneliikennettä venesatamasta ja vaikka hypätä M/S Jennyn kyytiin risteilylle Tankarin Majakkasaarelle.

Meriaitat ilmakuva
Ilmakuva: Visit Kokkola kuvapankki
kuva skeittaaja
Skeittajaa: Visit Kokkola kuvapankki/ Ville Hyytinen

Kokkolan vanhan sataman lahdella on useita yrityksiä ja yhdistyksiä aina purjehdus kerhoista retkimelojiin sekä paikallisen yrittäjien kala savustamosta aina – S-ryhmän ravintolaan 

Nuorisokeskus Villa Elban pitkät perinteet kaupunkilaisten luontokouluretkistä ja vaihto-opiskelija toiminnasta elbassa on myös talvisin toimintaa ja hyvän jäätilanteen aikaan kaupunkilaisille on tullut perinteeksi poiketa elbassa jäätä pitkin vaikka loistavalle lohikeitolle. Lisää Kokkolan Palveluista ja tulevista tapahtumista löydät visit Kokkola verkko sivuilta.

Meriaitat ovat Kokkolan Historiasta kiinnostuneille loistavalla sijainnilla. Krimin sota tunnetaan ympäri maailmaa ja englannista saatu sotasaalis komeilee englannin puistossa joka sijaitsee vanhankaupungin kupeessa mistä voi havaita kuinka kaupunki on lähtenyt kasvamaan vanhankaupungin ympärille.

Hyvät opastus kyltin kertovat Kokkolan Historiasta. Kylttejä on sijoitettu pitkin kaupunkia ja niissä on aina mielenkiintoista infoa joka monesti yllättää mielenkiintoisilla aiheilla paljasjalkainen Kokkolaisen myös 

Lyhyesti rakennus projektista 

Suunnittelussa vaiheissa oli itsestään selvää että mökkien ulkonäkö pitää olla kunnioittava alueella sijaitsevien vanhojen venevajojen tyylille mutta ei kuitenkaan lähdetty rakentamaan uusi vanhaa tyyliä vaan tuotiin Meriaitat suoraan 2022 luvulle ja näin ollen edustavat uutta rakennus kantaa. Sisustus suunnitelmista vastasi Kokkolalainen Anni Urpilainen joka toi mökkiin mahtavan skandinaavisen tunnelman. Suunnittelussa oli muutama kriteeri mitkä oli meille tärkeitä;

  • Käytännöllisyys 
  • Viihtyvyys 
  • Ajattomuus
  • Tyylikkyys 

Tässä Anni kyllä onnistui loistavasti ja olemme olleet tyytyväisiä lopputulokseen ja sen olemme saaneet kuulla myös asiakkailta. 

Majoitus kokkola
Majoitus kokkola
Majoitus kokkola
Majoitus kokkola
Majoitus kokkola
parvi

Alvar Aallon pöytä ja tuolit ovat juuri sitä millä kriteereillä lähdimme Suunnittelemaan mökkiä

Kaluste toimittaja: Laatukaluste  

sisustussuunnitelmat: suunnitteluluova.fi

Ekologisuus ja puhtaus on päivän sana mikä meille ja monille asiakkaille tärkeä kriteeri. 

Meriaitoilla päädyimme rakennusvaiheessa jo huolettomaan ratkaisuihin jotka tarjoavat mökeille laadukkaan käyttökokemuksen markkinoiden kustannus tehokkailla tuotteilla lattiakaivosta aina ilmanvaihtokoneisiin.

Panasonic ilmalämpöpumppu A++ tarjoaa talvisin tehokkaan lämmittämisen ja kesällä viilennykseen. Meriaitta A mökkiin on lemmikit sallittu joten voit hyvillä mielin jättää rakkaan lemmikiksi mökkiin kesähelteellä. 

Projektissa oli monia urakoitsijoita ja tavaran toimittajia

Rakennus Herlevi Oy Jsb rakennus LVI kokko Kokkolan sähkötyöt Charmia keittiöt kokkola Piklas ikkunat Suunnittelu luova Ompelu Verstas Laatukaluste Finnish Design Shop
K-rauta Kokkola Harman Kokkola Prisma-rauta Kokkola Pohjanmaan lukko MM Rakennus Tech Oy Huopa mestarit

Kesän tapahtumia 2023

https://gamlakarlebyif.fi/cykel/kokkola-mtb-weekend/

https://kokkolanviinijuhlat.fi/

https://www.kokkolanvenetsialaiset.fi/

https://www.mustakarimemories.fi/

https://vesillemessut.fi/

https://www.kokkolacup.fi/

Lisää tapahtumista:

https://www.kokkola.fi/vapaa-aika/tapahtumat/

Mielenkiintoisia aktiviteetteja Kokkolassa, jotka eivät ole aivan Meriaitojen vieressä mutta todellakin maininnan arvoisia:

Kahvila Saha (tarjoa kulttuuri elämyksen Yksipihlajassa) 

Poropirtti Rödsö (myyjäisiä ja eläinpiha )

Laajalahden uimaranta ( helppokulkuisia pitkospuita ja sorastetut polut + suosittu frisbeegolf rata)

Cafe Bryggan (Kalastajakylä Öja )

Jukkolanmäen Navetanvintti (myyjäisiä ja taidenäyttelyitä)